financieel zelfredzaam worden

uw administratie op orde

Iedereen is anders. Elk plan is uniek en aangepast op u!

We hebben allemaal onze eigen wensen,ideeën en manieren. Hierop zal ik het coachen aanpassen.
Maar de basis is een must voor iedereen.

De basis is dat de financiële administratie op orde is.

Intakegesprek

Een intakegesprek begint met een kennismaking.
Omdat u privé-informatie gaat delen, is het wel fijn om te weten met wie u dat gaat delen. Het gevoel moet goed zijn en u moet er vertrouwen in hebben dat ik u kan helpen. Mocht uit dit gesprek meteen naar voren komen dat ik u niet kan helpen, zal ik u doorverwijzen naar een instantie die beter past bij uw situatie.  ( Bijvoorbeeld bij een problematische schuldensituatie) .  Er zullen u geen kosten in rekening worden gebracht.


Als u besluit om gebruik te maken van mijn diensten gaan we verder met het intakegesprek.
Investeer in jezelf

Als u ervoor kiest om mij als uw persoonlijke budgetcoach “in dienst” te nemen gaan we starten met het volgende : 

Overzicht

We gaan beginnen met het verzamelen van alle financiële gegevens. Hier maken we een nette administratie van. Zonder geordende administratie is het onmogelijk een compleet overzicht te maken en de administratie netjes bij te houden. Een administratie-map krijgt u van mij.  Als de administratie-map compleet is, maken we een overzicht van je inkomsten en je uitgaven. 

Maand- en jaarbegroting

Ik maak voor u een maand- en een jaarbegroting. Dit zijn de begrotingen van hoe het er nu voorstaat. En dit geeft een duidelijk beeld, hoe het komende jaar zou kunnen lopen, als u onveranderd zo doorgaat. 

Budgetcoach Administratiemappen
Als uw administratie op orde is heeft u overzicht. Kunt u documenten snel vinden. Het geeft rust. Maak er een gewoonte van om binnenkomende post meteen op te ruimen.

Als u voldoende heeft aan wat hulp bij het op orde brengen van de administratie en het verkrijgen van de overzichten kunt u gebruik maken van Plan : Administratie op orde.

Inzicht

De begrotingen zal ik analyseren en mijn bevindingen met u overleggen. In dit gesprek zal naar voren komen waar aan gewerkt kan of moet worden om veranderingen teweeg te brengen. Denk aan inkomsten maximaliseren, uitgaven minimaliseren, toeslagen aanvragen, gedrag veranderen, patronen doorbreken en doelen stellen. 

Alles zal ik verwerken in overzichten en begrotingen zoals we het graag willen hebben. En een stappenplan om dat te bereiken. U krijgt van mij een werkmap waar we alles in gaan verwerken hoe we gestelde doelen gaan bereiken en wat u ervoor moet doen. 

 

Budgetcoach Balans
Als u eenmaal duidelijk ziet wat er fout gaat kunt u er wat aan veranderen. En met een beetje hulp en advies en ondersteuning gaat het u nog lukken ook!

Geef een budgetcoach cadeau!

Budgetcoach cadeaubon

Over de cadeaubon!

Een lief gebaar als u iemand wilt helpen, waarvan u weet dat deze persoon wel wat hulp kan gebruiken.  Of als u iemand hiermee die eerste stap wilt laten zetten. 
Waar de cadeaubon voor ingezet kan worden is volledig bespreekbaar. Neem contact met me op om dit te overleggen.